Međimurje Press
Policija

Policija traži očevice jutrošnje nesreće u Nedelišću

Ponedjeljak, 11. svibnja 2020. godine

TEŠKA KRAĐA

Hodošan – provala u obiteljsku kuću

Jučer, 11. svibnja 2020. godine u prijepodnevnim satima u Hodošanu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao razni nakit. Ujedno, počinitelj je iz otključanog prtljažnika parkiranog osobnog automobila u dvorištu kuće, ukrao novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama.

Materijalna šteta prema izjavi 82-godišnje vlasnice procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

PROMETNA NESREĆA

Traže se očevici jutrošnje prometne nesreće u Nedelišću

Danas, 12. svibnja 2020. godine oko 6 sati i 40 minuta na raskrižju Varaždinske ulice i Ulice Martina Viljevca u Nedelišću, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila.

Nakon nesreće nepoznati vozač koji je sudjelovao u opisanoj nesreći napustio je mjesto događaja, bez da je razmijenio osobne podatke s drugim sudionikom, niti je obavijestio policiju o nesreći.

Molimo građane koji raspolažu s korisnim saznanjima o ovoj prometnoj nesreći da se osobno jave u Postaju prometne policije Čakovec (adresa: Čakovec, Jakova Gotovca 7, u sklopu zgrada sjedišta Policijske uprave međimurske) ili da nazovu na broj telefona 192.

VAŽNA OBAVIJEST ZA GRAĐANE

Obavijest o načinu rada upravnih poslova u Policijskoj upravi međimurskoj

Obavještavamo žitelje Međimurske županije da se od jučer, 11. svibnja 2020. godine obavljaju svi upravni poslovi koji zahtijevaju neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu putem telefona ili e-pošte, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez njene prisutnosti.

Građani se i na dalje pozivaju da a pojedine upravne poslova koriste sustav e-Građani, te da ne dolaze u službene prostorije ako za realizaciju svog zahtjeva nemaju ugovoren termin.

Više na poveznici.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja