Međimurje Press
Policija

U centru grada Čakovca preventivne aktivnosti prometne policije usmjerene prema najugroženijim sudionicima u prometu

Sudionicima je podijeljen promidžbeni materijal pribavljen sredstvima Vijeća za prevenciju grada Čakovca (reflektirajuće trakice) te edukativni letci

U četvrtak, 19. listopada 2023. godine u Čakovcu, Ulici Tome Masaryka policijske službenice Postaje prometne policije Čakovec provele su preventivne aktivnosti prema najugroženijim sudionicima u prometu korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije kojom prilikom je uspostavljen i informativni punkt.

Policijskom punktu pristupili su ciljani sudionici u prometu – pješaci, vozači bicikla kao i vozači motornih vozila. Pješacima i vozačima bicikla posebna pažnja je skrenuta na sigurno kretanje prometnicama, pravilan način kretanja prometnicama te na opasnosti koje im prijete na cesti, dok je vozačima motornih vozila skrenuta posebna pažnja na četiri ubojice u prometu te na propisno parkiranje vozila. Sudionicima je podijeljen promidžbeni materijal pribavljen sredstvima Vijeća za prevenciju grada Čakovca (reflektirajuće trakice) te edukativni letci.

Foto: Pu međimurska

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja