Međimurje Press
Policija

U Maloj Subotici 24-godišnjak provalio u benzinsku postaju!

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjak s područja općine Kotoriba počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, sumnja se kako je u ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. godine nešto prije 23 sata u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, provalio u trgovinu u sklopu benzinske postaje iz koje je potom ukrao razne prodajne artikle.

Tijekom istraživanja od osumnjičenika oduzeti su ukradeni predmeti te vraćeni predstavniku oštećenog trgovačkog društva.

Materijalna šteta utvrdit će se nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.

Protiv osumnjičenika 24-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja. 

KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Mladić (24) osumnjičen za krađu motocikla    

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo krađe.

Sumnja se kako je osumnjičeni u ponedjeljak, 8. kolovoza ove godine nešto prije 20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Palovcu, Glavnoj ulici, ušao u nezaključano spremište iz kojeg je ukrao motocikl marke „Yamaha“, čakovečke registarske oznake. Nakon što je izgurao motocikl na dvorište, počinitelj se vratio u spremište kako bi još nešto ukrao. U tom trenutku zatekao ga je 43-godišnji vlasnik te o događaju odmah obavijestio policiju. Nakon dolaska policijskih službenika na mjesto događaja 24-godišnjak je uhićen i priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Pošto se radi u višestrukom počinitelju kaznenih djela iz domene imovinskih delikata, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK 

Glasnogovornik

Radovan Gačal

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja