Međimurje Press
Policija

Ukradeni mobiteli u Macincu i Murskom Središću!

POLICIJSKO IZVJEŠĆE ZA 11.KOLOVOZ 2021.

KRAĐE

            Ukradeni mobiteli u Macincu i Murskom Središću

1) Tijekom proteklog tjedna u Macincu, kod lovačkog doma u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je ukrao mobitel „iPhone“.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

            2) U srijedu 11. kolovoza, u jutarnjim satima u Murskom Središću, na Trgu bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj je na terasi ugostiteljskog objekta ukrao mobitel „Xiaomi“.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.           

            Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA 

            Oduzeo prednost prolaza u kružnom toku i ozlijedio vozača mopeda

U srijedu, 11. kolovoza 2021. godine oko 10,50 sati na raskrižju s kružnim tokom prometa, južne obilaznice grada Čakovca i ceste Čakovec-Ivanovec, 59-godišnji vozač s područja općine Orehovica, upravljao je osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka južnom obilaznicom te je dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom (kružni tok).

Zbog toga je vozilom udario u moped čakovečkih registarskih oznaka kojim je kružnim tokom prometa upravljao 60-godišnjak s područja grada Čakovca. Nakon udara vozač mopeda se prevrnuo i pao na kolnik.

Vozač mopeda je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno, nakon čega će se kvalificirati događaj.

(Nenad Risek)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja