Međimurje Press
Policija

Vijesti Pu međimurske!

TEŠKA KRAĐA

Mursko Središće – nepoznati počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba 

Između 2. i 9. lipnja 2022. godine u Murskom Središću, Ulici Franje Koroša, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije nogometnog kluba gdje je s traktorske kosilice demontirao i ukrao akumulator, vrijednosti više stotina kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

INFORMACIJA

1) Nadzor teretnih automobila i autobusa

U periodu od 13. do 19. lipnja 2022. godine, sve policijske postaje Policijske uprave međimurske kroz redovnu službu pojačano će provoditi nadzor teretnih automobila i autobusa.

Ova akcija usklađena je s akcijama ROADPOL-a za 2022. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se u srijedu, 15. lipnja od 8 do 12 sati, ciljano provoditi u suradnji s Policijskom upravom koprivničko-križevačkom.

  • Najava preventivne akcije „Mopedisti i motociklisti oprez!“

Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec će u subotu, 11. lipnja 2022. godine, između 14,30 i 20,00 sati u gradu Prelogu na prostoru „Marine“ prilikom održavanja moto susreta u organizaciji Moto kluba „Ren – Ban“, koristeći vozilo Mobilnog preventivnog centra policije za vozače mopeda i motocikla provoditi preventivnu akciju Mopedisti i motociklisti oprez!“.

OBAVIJEST

„Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ – ponovo predana zavidna količina sakupljenih čepova

U četvrtak, 9. lipnja 2022. godine u sklopu humanitarne akcije “Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač zajedno s policijskim službenicima predsjedniku Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emilu Viboviću ponovo je predao zavidnu količinu sakupljenih čepova.

Više na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje .

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Danijela Turk

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja