Međimurje Press
Gospodarstvo

MESAP – 5. Regionalni plac 27.lipnja 2020.

ZDRAVO, FRIŠKO I DOMAĆE NA 5. REGIONALNOM PLACU

POZIV IZLAGAČIMA

Rwgionalni plac u Nedelišću zamišljen je kao svojevrsna regionalna tržnica 2019. godine, te je svojom uspješnošću prepoznat među izlagačima i posjetiteljima. Prvi puta ove godine očekujemo vas na 5. Regionalnom placu na prostorima Mesapa u Nedelišću, 27.06.2020. godine.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, te služi promociji domaćeg, friškog i zdravog iz Međimurske županije, kao i ostalih županija u regionalnom okruženju (Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Virovitičko-podravska, Bjelovarsko-bilogorska i Krapinsko-zagorska),

Izlagački prostor za sve sudionike je besplatan, kao i ulaz za posjetitelje. Radno vrijeme sajma je od 10 do 16 sati, a sajamska dvorana je otvorena za postavljanje izlagačkih prostora od 8 do 10 sati. Svakom izlagaču organizator osigurava izlagački stol 200×65 cm i klupu za sjedenje, a prostor možete dodatno urediti po želji. Sajamska dvorana nalazi se u Nedelišću, Ulica Josipa Marčeca 27, a mapu s točnom lokacijom možete pronaći na web-stranici http://www.mesap.hr/kontakt/.

Zbog svega navedenog bili bismo iznimno zadovoljni kada biste se uključili u ovaj projekt. Za sve dodatne informacije na raspolaganju je stručna suradnica za organizaciju sajmova Tonka Mlinarić ( 099-314-5678, mesap@ck.t-com.hr).

ULAZ ZA SUDIONIKE I POSJETITELJE JE BESPLATAN!

Prijavnica – Regionalni plac

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja