Međimurje Press
Gospodarstvo

Održan je treći po redu WoW Fashion Show!

Treći po redu WoW Fashion Show održan je u petak, 05. travnja 2024. u prostoru META bar u Čakovcu u organizaciji udruge Žene poduzetnice Međimurja u svrhu promocije usluga i proizvoda frizerskih, kozmetičkih i krojačkih poslovnih subjekata i brendova.

Ovog puta, event je spojio uspješne priče međimurskih i regionalnih poduzetnica i brendova, ali i onih koji će tek krenuti putem poduzetništva. Upravo zato je posebno mjesto pripalo učenicima Gospodarske škole Čakovec smjera modni tehničar, koji su na eventu predstavili svoju viziju fashion kreativnosti.

Cijeli program vodio je Bruno Kontrec, a održana je i tombola za publiku s prekrasnim poklonima koje su pripremile članice udruge Žene poduzetnice Međimurja i fashion dizajnerice revije.

Samom završnom revijom svih modela prikazan je rezultat rada sudionica u tri looka: Vintage Vanity, Retrospektiva i Vegas baby.

Za frizure se pobrinuo HAIRSTYLE TEAM: FS STIL iz Goričana vlasnice salona Tajane Čevizović uz pratnju Simone Švenda i Ane Šupljika.

Za MAKEUP modela su zaslužne Kristina Strniščak iz Kozmetičkog salona Kristina, Marijana Tisaj, MT studio ljepote i Nika Modlic – AN beauty.

DRESSUP TEAM koji se pobrinuo za modni look: Modna Sova vlasnice Branke Sovar, JET LAG studio vlasnice Jasmine Arnautović i Gospodarska škola Čakovec pod vodstvom mentorice Ines Ciglarić.

Naše modelice nosile su unikatni NAKIT Dallay Marra iza kojeg ponosno stoji Marija Cvetko, a promotorica cijelog eventa bila je Severina Lajtman.

Tijekom programa posjetitelji su uživali uz Fakustix bend, a DJ Tesh zaslužan je za odličnu zabavu na after party-u.

Zahvaljujemo svima koji su se uključili u dobrovoljno prikupljanje donacija za kupnju potrebne stručne literature za Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Hvala WoW modelima: DijanaDrvenkar , Esmeralda Slaviček, Martina Zadravec, Jasmina Smrtic, Andreja Kovačić, Rahela Magdalenić, Karla Zanjko, Dina Novak, Lana Žganec, Severina Lajtman, Elena Gudlin, Ivanka Nađ.

Posebna zahvala donatorima, sponzorima i svima koji su podržali WoW Fashion Show:

META bar, Digiteca, Grid Media, Yaya tvornica čokolade, Good Spirit, Lady DI, studio za masažu, Trgovina Valerija, Obiteljsko pčelarstvo Trstenjak, Modna Sova, JET LAG studio, Arya, obrt za usluge, Ti Art Ceramics, Anasta, Salončić 24, Studio Hara, Cyber Look, Metis kozmetika, Jasmina Hadela, Anita Horvat, Ranasa Design, Mesnica Mihalić, A.Consulting,

Za cjelokupnu organizaciju pobrinule su se Janja Varga, predsjednica udruge i autor projekta, Anja Švoger, tajnica udruge i kao službeni fotograf eventa Voge arts i Tatjana Zoka, I-Storia, PR i marketing.

Vidimo se i sljedeće godine!

/Tatjana Zoka/

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja