Međimurje Press
Gospodarstvo

HUMANI NOVOJ U RUKE ”SLETIO” ZELENI LEPTIR

U srijedu, 27. 3. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici Zagreb održala SE dodjela nagrade Zeleni leptir, po prvi puta. Ovaj natječaj bio je u organizaciji Rezolucije Zemlja, projekta Večernjeg lista koji je odlučio nagraditi najbolje ekološke projekte u 2023. godini. Među njima je bila i Humana Nova iz Čakovca.

SVE VEĆI BROJ BORACA ZA ODRŽIVIJU BUDUĆNOST

U sedam kategorija te u dvije kategorije prijavitelja (udruge/pojedinci i poduzeća) za nagradu Zeleni leptir sakupilo se više od 50 prijavljenih. Četveročlani žiri koji su činili Dunja Mazzocco Drvar, direktorica programa zaštite prirode u WWF; Stela Lechpammer, izvršna urednica Večernjeg lista; Stipe Božić, naš proslavljeni alpinist, putopisac i redatelj, a na čelu s Andrejom Ribičićem, voditeljem projekta Rezolucija Zemlja, odabrao je 14 najboljih.

NAJBOLJE PODUZEĆE U KATEGORIJI DOSTOJANSTVEN RAD, GOSPODARSKI RAST…

Humana Nova proglašena je najboljim projektom u kategoriji poduzeća u kategoriji Dostojanstven rad, gospodarski rast, industrija, inovacije i infrastruktura, odgovorna potrošnja i 00proizvodnja.

”Veliko i iskreno hvala žiriju koji je prepoznao naš rad te Večernji list na hvalevrijednoj inicijativi i podršci koju je na ovaj način dao svim projektima, pojedincima i timovima koji su usmjereni na ostvarenje ciljeva održivog razvoja.” – poručili su iz Humane Nove.

Mirela Pintarić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja