Međimurje Press
Gospodarstvo

Nova ulaganja u sportsku i turističku infrastrukturu!

Ulaganja u sportsku i turističku infrastrukturu, bili su tema radnog sastanka održanog u ponedjeljak, 30. kolovoza u Gradskoj vijećnici Grada Preloga

Gosti Preloga bili su Tomislav Družak, tajnik Središnjeg državnog ureda za šport i državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta Sandra Herman, a radnom su sastanku nazočili gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš, direktor Marina d.o.o. Neven Hercigonja te predstavnici udruga, Nautičkog kluba Labud, Društva športske rekreacije „Čaki“ i Nogometnog kluba Mladost Komet, kao i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić.

Predstavljen je projekt izgradnje terena sa umjetnom travom na pomoćnom igralištu Parka Mladosti u Prelogu, obiđen je prostor Sportsko rekreacijske zone Marina, koji nudi velike mogućnosti za razvoj sportskog turizma te je radni sastanak završio posjetom Sportsko rekreacijskom centru DG Sport, koji je nedavno proširio svoje smještajne kapacitete.

Istaknuto je kako Prelog ima sjajne preduvjete za pravi razvoj turizma na svom području, a Grad Prelog će, kako je rekao gradonačelnik Kolarek, sve učiniti ne bi li kroz projekte i apliciranjem na odgovarajuće natječaje stekao uvjete za takav razvoj.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja