Međimurje Press
Grad Čakovec

Mališani iz Dječjeg vrtića Loptica kod gradonačelnice!

Kako je to biti gradonačelnica, s kime se susreće tijekom radnog dana, posjećuje li dječje vrtiće i kad se mogu kupati na vanjskim bazenima, samo je dio upita koje su djeca iz Dječjeg vrtića Loptica – skupina Tigrići odlučila postaviti gradonačelnici Grada Čakovca Ljerki Cividini.

Uz učenje o njihovom gradu s odgojiteljicom Anom Božek i asistenticom Dinom Barić, sada su i na licu mjesta u Gradskoj vijećnici provjerili naučeno. Priliku su iskoristili da se gradonačelnici pohvale svojim crtežima, radovima i idejama te su joj pritom dio svojih kreativnih crteža i darovali.

Naime veliki dio vrtićaraca potrudio se i bojicama nacrtao gradonačelnicu i objasnio kako bi oni vladali svojim gradom. Gradonačelnica im je zahvalila na njihovoj kreativnosti i korisnim savjetima te naglasila da je lako moguće da je danas među nama buduća gradonačelnica ili gradonačelnik. Ujedno ih je pozvala na obilježavanje Dana Grada Čakovca koje je pripremljeno u velikoj većini upravo za njih, ali i na kupanje na vanjske bazene već od kraja svibnja, što su djeca pozdravila s puno veselja i osmijeha.

Uz ugodno provedeno vrijeme u vijećnici dočekali su ih slatkiši i bomboni, a odlučili su se i na zajedničko fotografiranje kako bi se uvijek sjećali svog dana u Gradu Čakovcu.

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja