Međimurje Press
Grad Čakovec

Proradio “trbuh grada” s preko sedamdeset OPG-ova!

DANAS JE POČELO KUCATI SRCE GRADA ČAKOVCA

Ideja koja postoji već dugi niz godina ostvarila se. Čakovečka tržnica rekonstruirana je i u punom sjaju zasjala danas, usprkos kišnom vremenu.

Natkriven prostor zadovoljava prostor građana Čakovca i što je najvažnije radovi su izvršeni u roku. Vrijednost ovog izvedenog projekta je 5,8 milijuna kuna. Uz natkrivenost prostora, što omogućava nesmetano odvijanje kupnje i prodaje, na gornjem platou napravljen je i mali Trg s fontanom, klupama i zelenilom, gdje će se građani nakon što obave kupnju, odmoriti, porazgovarati. Naime uskoro će tu biti novi ugostiteljski objekat -rekao je gradonačelnik Stjepan Kovač službeno otvarajući plac u pratnji svojih zamjenika Maria Medveda i Zorana Vidovića.

Tržnica je pod ingerencijom i upravljanjem GKP Čakom, a njen prvi čovjek Ivica Perhoč naglasio je kako je tržnica duša grada koja je dobila novu vizuru na starom mjestu i da je ta lokacija od davnina mjesto okupljanja mnogih njenih stanovnika. Posebno je istaknuo kako je novi prostor dobio prohodnost i veću komociju za sve korisnike.

Napomenimo da se na novoj čakovečkoj tržnici prodaju isključivo domaći zdravi proizvodi.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja