Međimurje Press
Grad Mursko Središće

Zaključci 25. sjednice stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće!

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, dana 23.05.2022. godine na 25. sjednici stručnog kolegija (prisutni: Miljenko Štefanić, Marko Jurović, Josip Sršan, Dolores Vrtarić, Mateja Novak, Petra Sršan, Leonard Sanjković, Drago Belše, Marta Erdelja) donosi sljedeće

ZAKLJUČKE

1.Temeljem podnesene zamolbe odobrava se sufinanciranje poludnevnog boravka djeteta u Dnevnom boravku djece “Dr. Antun Bogan” Čakovec u iznosu od 700,00 kuna mjesečno i to do 31.12.2022.godine.

2.Škola nogometa “Rudar” Mursko Središće – odobrava se pokroviteljstvo za odlazak na međunarodni turnir “Crikvenica Cup 2022.” na način da će se financirati jedan autobus za prijevoz djece.

3.Stanko Tuksar, Mursko Središće – odobrava se isplata novčane pomoći u iznosu od 800,00 kuna za sudjelovanje na međunarodnoj ultramaratonskoj utrkci u slovenskom gradu Kranju.

4.Kajak-kanu klub “Mura” Mursko Središće – odobrava se isplata tekuće donacije u iznosu od 3.000,00 kuna i kapitalne donacije u iznosu od 7.000,00 kuna za provedbu projekta “Promicanje sportova na vodi u sportske, rekreativne i turističke svrhe” koji će se održati u sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru 2022”.

5.Odbojkaški klub “Plavi” Peklenica – temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa udruga odobrava se isplata tekuće donacije u iznosu od 10.000,00 kuna za podmirivanje dospijelih troškova.

6.SRD “Verk” Križovec – temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa udruga odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 2.000,00 kuna za kupnju hladnjaka.

7.Temeljem Zakona o elektroničkim medijima zadužuju se pročelnik Ureda grada i pročelnik Upravnog odjela za financiranje, proračun, društvene djelatnosti i socijalnu skrb za raskidanje postojećih ugovora s nakladnicima elektroničkih medija te za raspisivanje natječaja za takvu vrstu usluga ograničeno isključivo na područje Međimurske županije. Postojeći ugovori vrijede do okončanja natječaja i sklapanja ugovora. Za 2023. godinu natječaj će se raspisati do kraja ove godine.

Marta Erdelja

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja