Međimurje Press
Grad Prelog

Dani kruha i zahvalnosti u Prelogu!

Dani kruha i zahvalnosti tradicionalno se obilježavaju kroz mjesec listopad u brojnim našim gradovima pa tako i u Prelogu. I ove će se godine, od 26. rujna do 3. listopada, u organizaciji Župe sv. Jakoba Prelog te župnog Caritasa, održati dvadeset i šesti po redu Tjedan župnog Caritasa.

Turistička zajednica Grada Preloga, u sklopu 26. Tjedna župnog Caritasa, organizira Dane kruha i zahvale uz sudjelovanje brojnih udruga s područja Preloga. Cilj ove manifestacije je pokazati bogatstvo tradicije i baštine našeg kraja sa izložbom plodova zemlje te degustacijom kruha i kolača, uz sudjelovanje škola, udruga te poljoprivrednih proizvođača našega kraja.

Dani kruha i zahvale, održat će se na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu, u subotu 2. listopada od 8 sati ujutro, u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga. Ove se godine vraćamo i tradicionalnim kotlićima, uz kulinarske znalce iz udruga s područja Preloga.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da svoj dolazak u sudjelovanje na manifestaciji Dani kruha i zahvale, u subotu 2. listopada, potvrdite mailom ili telefonom, do srijede, 29. rujna 2021. godine na:

e-mail: tz@prelog.hr
tel.: 040/638–694

TURISZIČKA ZAJEDNICA GRADA PRELOGA

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja