Međimurje Press
Grad Prelog

DOGAĐAJI U GRADU PRELOGU DO 25. SIJEČNJA 2023.

DOM KULTURE – FILMSKI PROGRAM

  • 20.1.2023., PETAK U 19 SATI

  • Operacija Fortune: Prevara stoljeća (Operation Fortune: Ruse de Guerre)

Akcija, komedija; Uloge: Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett

Od redatelja Guya Ritchieja, poznatog po hitovima Zdrpi i briši, Gospoda i Dani gnjeva, dolazi nova sofisticirana akcijska komedija s Jasonom Stathamom u ulozi super špijuna. Super špijun Orson mora pronaći i zaustaviti prodaju nove ubojite tehnologije koju prodaje milijarderski krijumčar oružja Greg Simmonds. Nevoljko udružen s ekipom najboljih operativaca na svijetu, Fortune i njegova ekipa regrutiraju najveću hollywoodsku filmsku zvijezdu Dannyja Francesca, da im pomogne u njihovoj misiji spašavanja svijeta.

  • 21. I 22.1.2023., SUBOTA I NEDJELJA U 17 SATI

  • Medo sa sjevera 4: Obiteljsko putovanje (Norm of the North: The Family Vacation)

Animirani, obiteljski; Uloge/Glasovi: Saša Buneta, Janko Rakoš, Sanja Hrenar, Hrvoje Klobučar, Marko Ožbolt, Ivana Nanut, Ivan Šarić, Petra Vukelić

Omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji u još jednoj zimskoj avanturi. Ono što je trebalo biti opuštajuće obiteljsko putovanje pretvara se u važnu misiju. Preopterećen kraljevskim dužnostima, Norm se bori kako bi dovoljno svojeg vremena odvojio za kraljevstvo, ali i svoju obitelj. Kad mu u gluho doba noći misteriozno ukradu krunu, Norm mora krenuti na epsko putovanje, prerušeno u obiteljski odmor, kako bi ušao u trag lopovu, pronašao svoju krunu i usput naučio vrijednu lekciju da ništa nije nemoguće kada uz sebe imaš obitelj koja je uvijek spremna pomoći.

  • 21. I 22.1.2023., SUBOTA I NEDJELJA U 19 SATI

  • Fabelmanovi (The Fabelmans)

Drama; Uloge: Michelle Williams, Gabriel LaBelle, Paul Dano

Višestruko nagrađivani Steven Spielberg, jedan od najznačajnijih redatelja u povijesti kinematografije, nakon ekranizacija svih mogućih priča, od fantastičnih avantura do ozbiljnih ratnih filmova, napokon je snimio film o sebi. U novoj uzbudljivoj filmskoj priči Spielberg donosi intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu obiteljsku tajnu što će ga potaknuti da uroni u svijet filmova koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

DOM KULTURE GRADA PRELOGA

  • 19.01.2023., ČETVRTAK U 20 SATI, „LADIES NIGHT“ STAND UP KOMEDIJA

Stand up komedija u Hrvatskoj postala je neizbježan i odličan način zabave, a Studio Smijeha pokazao se kao najpoznatiji i najkvalitetniji brend stand up komedije. Također, ženske stand up komičarke u Hrvatskoj i diljem svijeta dokazale su da humor nije samo “muški posao”. Ladies night stand up comedy show do sada je već nasmijao publiku diljem Hrvatske, a stiže i u Prlog. Pozivamo vas na odličan tematski show uz četiri dame stand up komedije koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor. Marina Orsag, Miranda Lončar, Vlatka Mifka i Dragitza Raštegorac nasmijati će vas kroz razne ženske, a i muške teme iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku i održava se u četvrtak, 19.1.2023. godine, s početkom u 20,00 sati u Domu kulture Grada Preloga. Cijena ulaznice je 8 eura te ih možete kupiti u pretprodaji na www.ulaznice.hr kao i na blagajni sat vremena prije početka predstave, ako ih ostane. Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza!

DOGAĐANJA

  • 21.1.2023., SUBOTA U 15 SATI, POLARNA KROS LIGA

Početkom mjeseca prosinca, kreće jedno od omiljenih trkačkih natjecanja u našem kraju, 11. po redu Polarna liga Prelog, u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog. Ovo natjecanje je idealna prilika za održavanje i podizanje kondicije za sljedeću biciklističku ili trkačku sezonu. Trči se uz akumulacijsko jezero HE Dubrava, naizmjenično jedno kolo po asfaltu na nasipu, a drugo po šljunku pored nasipa. Organizator zadržava pravo promjene podloge trčanja prema trenutnim vremenskim prilikama, tj. neprilikama.

START I CILJ: Prelog, kod mostića na nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava; preko puta DG Sporta.

DATUMI ODRŽAVANJA: 9 zimskih SUBOTA u prosincu 2022, siječnju i veljači 2023.

06. kolo – 21.01.2023.

07. kolo – 28.01.2023.

08. kolo – 04.02.2023.

09. kolo – 11.02.2023.

10. kolo – 18.02.2023. *

* zadnje revijalno kolo + druženje + proglašenje (ne boduje se)

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja