Međimurje Press
Humanitarno

Rotarijanci i “Studio smijeha” zajedno u plemenitoj akciji!

Ove srijede, pred prepunom dvoranom Kina “Gaj” u organizaciji Rotary Cluba Varaždin 1181, održan je dugoočekivani nastup stand-up četiri dame “Studija smijeha” iz Zagreba, koje su svojim nezaboravnim nastupom zabavile brojnu varaždinsku publiku, željnu, nakon poduže pauze izazvane pandemijom, dobre zabave.

„Zahvaljujemo od srca svima koji su svojim dolaskom i kupnjom ulaznice sudjelovali u humanitarnom djelovanju RC Varaždin 1181. Naime, prikupljena sredstava od ulaznica bit će usmjerena za borbu protiv dječje paralize #EndPolioNow, kao i druge humanitarne aktivnosti Kluba.“ – poručio je Vanja Cupek, predsjednik RC Varaždin 1181.

Redom su nastupale, Marina Orsag (HR), Dragitza Raštegorac Grubišić (HR/PERU), Vlatka Mifka (HR) i Miranda Lončar (BiH),  koje su u 90 minuta do suza nasmijale prisutnu publiku, ali i na taj način razbile predrasude da je stand up isključivo „muški posao“.

“Uz zahvalu izvođačima na dolasku i sjajnom druženju, veliko hvala i ravnateljici PUO Varaždin, gospođi Lani Vukalović, koja nam je, prepoznavši humanitarni karakter ove predstave, prepustila dvoranu Kina “Gaj” na korištenje, bez naknade” – zaključio je Cupek.

RC Varaždin 1181.

Foto: Vlado Zagorec i Dejan Henčić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja