Međimurje Press
Humanitarno

Humanitarna akcija “Za još sretniji Uskrs” Srednje škole Prelog

Uoči Uskrsa učenici Srednje škole Prelog ponovno su proveli humanitarnu akciju i nisu zaboravili na one čiji blagdanski stol ne bi bio potpun bez pomoći građana grada Preloga i okolice, a koji su im se pridružili u prikupljanja namirnica i ostalih potrepština za Caritas Župe Sv. Jakoba u Prelogu uz svesrdnu pomoć KTC-a Prelog.

Srednja škola Prelog  je također vitalni dio zajednice koja pomaže te se aktivno uključuje i organizira  humanitarne akcije, ovaj puta pod geslom “Za još sretniji Uskrs”.

Jedna je od tih akcija – pomaganje, prva stavka na popisu nekoliko stvari koje možete učiniti za druge i u trenutačnoj situaciji. Pomažući drugima, obogaćujemo i svoj život. Osjećaj darivanja i davanja sebe u ljudima budi ono najplemenitije.

Jer najviše se dobije onda kada se daje…

Naši su ekonomisti (Nika Burić 2.EK, Lovro Hozjak i Deni 4. EK)  kuhari (Valerija Novak, Helena Veseli, 3. KU ) i bivša učenica Andromeda Šlibar sa svojim profesoricama Snježanom Janković i Dragicom Koštarić proveli  petak, 22.ožujka 2024. godine,  od 15.30 do 18.30 sati u trgovačkom centru KTC Prelog te prikupili velike količine  namirnica, dječje hrane,  higijenskih potrepština i slatkiša koji će se podijeliti i razveseliti najpotrebitije za Uskrs na području Preloga.

Na ovaj način gradimo zajedništvo, brinemo jedni o drugima te ljudima u potrebi poručujemo da nisu sami.

Dragica Koštarić, prof. izvrstan savjetnik

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja