Međimurje Press
HumanitarnoNajave

Katruža u srijedu otvara program Dana Međimurske županije ‘nebeskom’ fotografijom i popularnim koncertom

U Centru za kulturu Čakovec u srijedu, 3. travnja, od 18 sati otvara se nesvakidišnja izložba fotografija nazvana Vuprem oči, nastala u suradnji Međimurske zaklade solidarnosti Katruža i Astronomskog društva Vega. Petnaest fotografija zvjedanog neba i obzora posutog zvijezdama nad poznatim turističkim točkama Međimurja, bit će predstavljene javnosti na ovoj dobrotvornoj, prodajnoj izložbi, nakon čijeg otvorenja slijedi, od 19 sati, u dvorani CZK-a Čakovec, slijedi popularni, tradicionalni koncert Međimurje v srcu – prijatelji za Katružu.

Na ovogodišnjem koncertu, koji Katruža organizira u znak zahvalnosti svim građanima na podršci, nastupit će: Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Etnoduo Goga i Željko, Andrea i Goran Šafarić, Ivica Jurgec, Noćna smjena, Josip Sanjković Mitrica, Trio Green Room, Nenad Gavez, Cecilija Merkač Hudopisk, KUU Zasadbreg, Chriztel Renae Aceveda, Kiara Cenko i Tamburaški sastav Kumovi.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 7 eura, još danas i sutra, se mogu nabaviti online u Centru za kulturu Čakovec (ili na dan koncerta i na blagajni te ustanove), kao i u uredu Katruže u Međimurskoj županiji.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja