Međimurje Press
Ekologija

2. Eko kotlić na Trgu međimurske prirode!

Prvo izdanje kulinarske manifestacije Eko kotlić na Trgu međimurske prirode održano 2021. godine izazvalo je velik interes sudionika i posjetitelja. Prema najavama i druga kulinarska manifestacija u organizaciji i domaćinstvu Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode polučiti će jednakim, ako ne i većim zanimanjem javnosti.

Drugo izdanje Eko kotlića na Trgu međimurske prirode održat će se u subotu 24. rujna 2022. godine u Križovcu. Ova kulinarska manifestacija okuplja ekološke udruge i srodne dionike koji svojim radom doprinose procesima zaštite prirode u Međimurskoj županiji. Sudionici će u ležernoj atmosferi razmjenjivati iskustva te se zajedno s posjetiteljima zabaviti. Ekipe od dvaju do pet članova s pripremom jela počet će u 10 sati, a jela će se moći besplatno kušati od 14 sati.

Posjetitelji manifestacije moći će razgledati i Centar Med dvemi vodami i upoznati se s vrijednostima prirodne baštine Međimurja. Na manifestaciji će sudjelovati članovi Gljivarskog društva Smrčak Čakovec s miniizložbom i determinacijom gljiva.

Na 2. Eko kotliću sudjelovat će, kako najavljuje Velimir Bašek glavni čuvar prirode, više od desetak ekipa koje već uvelike smišljaju originalne recepte.

Tko je sve kuhao i kako je bilo na 1. Eko kotliću pogledajte u kratkom video zapisu na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=xld-okKv__8

Roberta Radović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja