Međimurje Press
Showtime

Nataša Bekvalac o novoj pjesmi, prijateljstvu s Jelenom Rozgom i majčinstvu: ‘Tek sad znam ono što bake govore’

Nataša Bekvalac za Extru FM otkrila je kakve su ih neprilike pratile tijekom snimanja spota za novu pjesmu ‘Tajne’, a doznali smo i da je u planu duet s Jelenom Rozgom.

Pjesma ‘Tajne’ je u samo nekoliko dana osvojila srca publike. ‘Ovo je prva pjesma koja nije naručena s moje strane nego mi je puštena i magično me privukla. Samo sam pomislila –  Ovo je moja pjesma, onda je počeo dug proces stvaranja cjelokupnog projekta. Meni se ljubav na prvi pogled nije dogodila, ali na prvi zvuk – da’, rekla je pjevačica u showu Extra večer Ivoni Ažić i Jasminu Muhamedu Aliju, a osvrnula se i na snimanje spota.

‘Nas je takav peh pratio od samog početka…’, otkrila je Nataša Bekvalac i ispričala kako su ostali bez kostima:

‘Kristinu, koja je inače moja sestra i radila je kostim, vratili su s aerodroma jer je ponijela putovnicu koja ne vrijedi, deportirali su je s aerodroma. Ostali smo bez Kristine, ali ono što je nama bilo važnije su kostimi. Kad je sljedeći dan doputovala nisu joj došle torbe s kostimima. Tako da smo se mi na Ibizi snalazili. Ja vjerujem u dobru energiju i tako je nekako ispalo. Ono što je najvažnije u spotu je emocija. Bez budžeta ikakvog, samo uz dobru energiju smo snimili spot’.

Željela bi, kaže, uskoro objaviti album, pred ljeto ili na jesen. Otkrila je i da u planu ima novi duet.

‘Imam, to je jedna predivna žena koju jako puno volim i privatno i strašno poštujem profesionalno, koja je vaše gore list. Omiljena je’, rekla je Nataša Bekvalac, a na pitanje voditeljice je li riječ o Jeleni Rozgi samo je uz osmijeh odgovorila: ‘Eto tako… Nisam ništa rekla’.

Splitskom pjevačicom je, kaže, očarana: ‘Ne znam hoće li se ona sada uvrijediti, ona je meni toliko genijalna privatno i meni je jako žao što imam dojam da ona u tom javnom predstavljanju, kao da se malo usteže, ali ona je izrazito duhovita, jako zabavna, preemotivna je. Baš mi je otkriće, u tom poslovnom momentu kad smo se upoznavale rodilo se prijateljstvo. Čujemo se u kontinuitetu, ja sam joj prvoj pustila ovu pjesmu, a ona mi je rekla: ‘Nataša, ja ovo slušam dan, noć. Ako ovo ne snimiš ti si luda žena’.

Progovorila je i o izazovima s kojima se nosi kao majka dviju djevojčica, četverogodišnje curice i tinejdžerice: ‘Tek sad znam ono što bake govore, a to je malo dijete – mala briga. Dok su bile male mislila sam hoće li ikada ovaj kaos proći, a onda je došao pubertet i shvatila sam da bih se odmah vratila u razdoblje kad sam bila majka malih djevojčica. Kaos potpuni’.

Na kraju je uputila poruku mladima: ‘Najvažnije je, to i mojim djevojkama govorim, da odaberu posao koji vole jer onda neće raditi niti jedan dan’.

All Market Media

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja