Međimurje Press
Showtime

Žiri ‘VIP Fest-a’ o nagrađenoj Stanki Gjurić: Istinski genijalna!

Na IMDb kvalifikacijskom filmskom festivalu ‘VIP Fest’ u Barceloni (Španjolska), dodijeljene su nagrade za najbolja filmska ostvarenja te najbolje filmaše i glumce u 2023.

Naša Međimurka Stanka Gjurić, sa svojim kratkometražnim igranim filmom “Šest plakanja” proglašena je NAJBOLJOM REDATELJICOM u 2023.

U obrazloženju za dodjelu nagrade, žiri je napisao: Stanka je sjajan model, glumica i redateljica. Isto pokazuje u ovom svom novom filmu, gdje je, na oduševljenje gledatelja, iznenađenje uvijek i u svakoj sceni. Njezin je film rađen s puno ljubavi prema kinematografiji, a to se vidi već od prvoga kadra. Metodično i originalno usmjerenje, pri kojem se vodi računa o svim detaljima, kako bismo u filmu odista uživali. Istinski genijalna!”
Da podsjetimo, filmaši na listi nominiranih pristigli su iz čak 22 zemlje svijeta: Izraela, Perua, Francuske, Velike Britanije, SAD-a, Bugarske, Italije, Hrvatske, Argentine, Kanade, Švicarske, Rusije, Australije, Urugvaja, Palestine, Brazila, Indije, Azerbajdžana, Austrije, Litve, Belgije i Španjolske.

 

https://forumfilm.foroactivo.com/h71-vip-fest-reviews

https://forumfilm.foroactivo.com/h70-vip-fest-winners

https://youtu.be/mjbsJUWUmlw

Kulturni info

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja