Međimurje Press
Showtime

Obavijest otvaranja EVmoto

Imamo zadovoljstvo obavijestiti Vas o otvaranju tvrtke EVmoto d.o.o. u Hrvatskoj (https://evmoto.hr/), tvrtke kćeri minhenske marke u području električnih motocikala. EVmoto u Karlovcu donosi revolucionarne inovacije u svijet električnih vozila, nudeći visokokvalitetne proizvode koji kombiniraju performanse, održivost, i estetiku.

U sklopu našeg lansiranja, želimo Vam predstaviti naš prvi model motocikala – Monaco. EVmoto GmbH iz Münchena plasira ovaj inovativni model na tržište te postavlja nove standarde u kategoriji laganog motocikla za vozače s A1 dozvolom. Monaco karakteriziraju kompaktan dizajn, 3.3 kW motor u stražnjem kotaču, te LiFePo4 baterija od 72V / 35 Ah (cca. 2.5 kWh) smještena u “rezervoaru goriva”.

Upravljanje Monaco motociklom je jednostavno i intuitivno. Zahvaljujući masi od 91 kg (uključujući jednu bateriju) omogućuje laganu vožnju u urbanim sredinama. Njegova maksimalna brzina iznosi 80 km/h, dok maksimalno domet iznosi oko 80 km, ovisno o načinu vožnje i uvjetima na cesti. Uz predstavljanje Monaca, EVmoto planira unaprijediti ovaj model s nekoliko nadogradnji, uključujući dodatne mogućnosti prikaza preostalog dometa u kilometrima, snažniji motor te baterije većeg kapaciteta za povećanje dometa. 

EVmoto je predan promicanju električne mobilnosti i održivog razvoja u području motocikala te smo ponosni na priliku da našim kupcima pružimo visokokvalitetna ekološki prihvatljiva vozila.

Bitno je napomenuti i da nam je odobrena prijava na Javni poziv za iskaz interesa proizvođača, predstavničkih ureda, generalnih zastupnika ili uvoznika motornih vozila na području Republike Hrvatske u svrhu provedbe mjere sufinanciranja kupnje energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Time će naši motocikli biti 40% povoljniji za krajnje kupce koji se prijave na subvencije za fizička lica. 

Za dodatne informacije o EVmoto ili motociklu Monaco, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@evmoto.hr ili telefonom na 095/862-1606.

Roland Lodoli

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja