Međimurje Press
Showtime

Stiže treći po redu WoW Fashion Show 2024!

Udruga Žene poduzetnice Međimurja i ove godine organizira WoW Fashion Show  – treći po redu, a prvi koji će biti održan na regionalnoj razini u petak, 05. travnja 2024. godine s početkom u 18 sati u Meta baru u Čakovcu.

Wow Fashion Show stiže ove godine u nešto drugačijem stilu i spaja uspješne priče međimurskih i regionalnih poduzetnica i brendova, ali i onih koji će tek krenuti putem poduzetništva.

Posjetiteljima će se predstaviti domaće poduzetnice i poznati brendovi iz Zagreba, a osim prezentacija frizura, make-upa i modnih kreacija, posebno mjesto na pozornici pripasti će učenicima Gospodarske škole Čakovec smjera modni tehničar, koji će predstaviti svoju viziju fashion kreativnosti.

Sva prikupljena sredstva na ulazu bit će donirana čakovečkom MURID-u čime kao udruga dajemo podršku onima kojima je najpotrebnija, a preporučena donacija od 5€ nije obavezna za ulazak na reviju. Svi posjetitelji će prilikom ulaska dobiti ulaznice čiji brojevi će se koristiti za izvlačenje dobitnika iz bogatog fonda poklona za publiku koje su pripremile članice udruge Žene poduzetnice Međimurja i sponzori revije.

Završna revija modela na redu je oko 21 sati kada će na pistu izaći 12 modela u 3 različita stila, nakon čega slijedi after party!

Sve detalje o eventu možete saznati na ovim linkovima:

FB EVENT: WoW Fashion Show 2024.

Facebook: Žene poduzetnice Međimurja

https://wowfashion.show/

Pozivamo vas da nas i ove godine dođete podržati!

Udruga Žene poduzetnice Međimurja

Tatjana Zoka

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja