Međimurje Press
Sport+

CROATIA CLASSIC TOURIST TROPHY RALLY

Ove godine naš Classic auto club Međimurje je po prvi puta u Hrvatskoj organizator eventa „Croatia Classic Tourist Trophy Rally-a“.

To je novi međunarodni događaj koji okuplja ljubitelje klasičnih automobila iz cijelog svijeta. Očekujemo sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, koji će proputovati kroz Međimurje sa četrdesetak vozila. Uzbudljiva vožnja kroz prekrasne krajolike Hrvatske i Slovenije u klasičnim vozilima održat će se od 06.09.2024. do 08.09.2024. sa startom i ciljem 07.09.2024. u Starom gradu u Čakovcu. Želja nam je da se navedeni događaj pretvori u tradiciju koja će Međimurje podići na visoku ljestvicu u organizaciji Tourist Trophy Rally-a u ovom dijelu Europe.

Link za događaj : https://www.classicautoklub.com/croatia-classic-2024/

Tijekom jutarnjeg programa prije starta će se uz obraćanje predsjednika i direktora rally-a obratiti i gradonačelnica Ljerka Cividini i župan Matija Posavec.

Program samog rally-a 07.09.2024. 

7:00h – Doručak (za natjecatelje koji imaju dogovoren smještaj). Za sve sudionike će biti okrijepa tijekom pripreme za rally-a.

8:00 – 10:00h – PRIJAVA – REGISTRACIJSKI STOL KOD SPOMENIKA NIKOLI ZRINSKOM ČAKOVEČKOM – verifikacija, podjela, startnih brojeva, dobivanje uputa za daljnji plan i program za one koji nisu registraciju obavili u petak.

9:00 h – postavljanje automobila na zadanoj lokaciji. Izložba vozila. 10:00 h – Brifing sa natjecateljima u sklopu staroga grada

11:00 h – START RALLY-a Hrvatska i Slovenska trasa

Od 15:00 – početak dolazaka automobila na cilj. Pansionski zajednički ručak u Mamas & Tapas bistrou. Slobodno vrijeme, korištenje sadržaja hotela za natjecatelje na smještaju

18:00 h Podjela pehara i priznanja. Svečana večera. Mjesto: Bedem u starom dijelu grada.

Predsjednik Classic Auto Club Međimurje
Damir Varga

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja