Međimurje Press
Sport+

Održana 9. sjednica Izvršnog odbora MNS-a

Dana 16. studenog 2022. godine održana je 9. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza.

Nakon usvajanja zapisnika s 8. sjednice pod drugom točkom dnevnog reda uslijedila je diskusija o kriterijima za vrednovanje nositelja kvalitete seniora i mlađih dobnih kategorija. Međimurski nogometni savez nadležan je za donošenje ove odluke, koju dostavlja Zajednici sportskih udruga, pa je Izvršni odbor donio odluku kojom se nadležna komisija Saveza zadužuje za donošenje kriterija za vrednovanje, kako bi ta odluka bila transparentna i kako bi se eliminirale eventualne buduće nesuglasice.

Pod trećom točkom iznesen je prijedlog predsjednika MNS-a i nadležne komisije za organizaciju “Međimurskog dana nogometa”. Isti će se održati u 1. mjesecu sljedeće godine na koji će biti pozvani predstavnici svih klubova Međimurja, trenera, delegata, sudaca i drugi djelatnici koji su svojim angažmanom doprinijeli boljitku međimurskog nogometa. U predstojećem razdoblju treneri i kapetani izabrat će najbolje igrače unutar svojih liga, te će se na spomenutoj svečanosti istima dodijeliti prigodne nagrade. Izbor najboljih realizirat će se putem glasovanja koje će MNS odraditi u komunikaciji s klubovima, a samo glasovanje svih trenera i kapetana bit će medijski popraćeno.

Donesena je i odluka o održavanju 6. Klupskog nogometnog prvenstva na mantinele koje će se održati od 29.12.2022. do 14.1.2023., a klubovi se za nastup na turniru mogu javiti uredu MNS-a do 22.12.2022., dok će izvlačenje biti 23.12.2022.

Pod zadnjom točkom dnevnog reda donesena je odluka o značajnoj pomoći nogometnim školama, u smislu nabave sportske opreme – lopti i markera.

(igor@mns.hr)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja