Međimurje Press
Sport+

OZREN GRGIĆ OSVOJIO CRO OPEN U RIJECI !!!

U Rijeci  je  6.–8. rujna 2024. godine  održan 23. CRO OPEN. Na natjecanju je nastupio 1231 natjecatelj iz 193 kluba iz 26 država. Karate centar Šenkovec nastupio je s dva natjecatelja u pojedinačnoj kategoriji kadeta.

David Faić je otvorio natjecanje pobjedom protiv natjecatelja iz Slovačke , ali u drugom kolu gubi od predstavnika Ukrajine za 0.3 boda. Nažalost, Ukrajinac gubi polufinale i David usprkos dobrom nastupu ostaje bez mogućnosti repasažnih mečeva.

Ozren Grgić u prvom kolu  s gotovo bodom prednosti pobjeđuje predstavnika Ukrajine. U drugom kolu također uvjerljivo ostvaruje pobjedu protiv Slovaka. U četvrtfinalu radi protiv još jednog Slovaka, no Ozren  je opet uspješniji. U polufinalnom meču protiv Ukrajinca Moskalenka Ozren pobjeđuje izvedbom majstorske kate Bassai dai s 0.7 bodova prednosti i osigurava medalju. U finalnom meču protiv Slovaka Gendesa Ozren odlično odrađuje jednu od najzahtjevnijih kata Goju shiho dai i s 0.7 bodova prednosti osvaja zlatnu medalju.

Trenerica Inga Grgić :“…nakon 28. Međimurje opena održanog prije tjedan dana, Ozren osvaja i 23. CRO OPEN. To su dva od tri najkvalitetnija i najbrojnija turnira u Hrvatskoj. Odlične izvedbe, visok nivo natjecateljske forme i sigurnost, iako je natjecanje počelo 70 minuta ranije i nismo se stigli najbolje pripremiti za prve nastupe. Ovim uzastopnim pobjedama na najjačim turnirima Ozren ozbiljno kuca na vrata nacionalne selekcije s kojom će i nastupiti na predstojećem mediteranskom prvenstvu na Sardiniji od   19. do 23. rujna 2024.“

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja