Međimurje Press
Sport+

Ponos do neba ŠN Rudar!

Vikend za nama održani je tradicionalni X. Međunarodni malonogometni turnir u Crikvenici, a na kojem su sudjelovale ponajbolje ekipe iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Škola nogometa Rudar iz Murskog Središća sudjelovala je s jednom ekipom u kategoriji U13 (dječaci rođeni 2010. i mlađi), a koja je brojala 35 konkurentnih ekipa. Zacrtani cilj je ostvaren već nakon dva dana turnira, kada su se plasirali u osminu finala, a zatim zaustavljeni u utakmici za polufinale gdje se igrao županijski derbi protiv ŠN Međimurja.

Mnogobrojni navijači koji su doputovali do Crikvenice iz sveg glasa bodrili su svoje male nogometne nade, a za uzvrat su dobili ponos koji zauvijek ostaje u srcima i sjećanju roditelja, ali i igrača. Osim najglasnijih navijača, Škola nogometa Rudar imala je i najmlađeg igrača turnira u kategoriji U13, Rok Pršu rođenog 2012. godine.

Za ekipu su još nastupili Filip Cerovec, Benjamin Jan Perhoč, Lovro Vinko, Leo Žerjav, Ivano Rihtarec, Ivano Mikolaj, Teo Sakač, Niko Medved, Paul Munđar i Deni Šoltić.

Ponosan je i trener, ujedno i voditelj Škole nogometa Rudar Mihael Božić koji je zadovoljan ostvarenim rezultatom, ali još važnije od svega jest da se moglo uživati u pregledu dobrog nogometa, a djeca su pokazala karakter na terenu, ali i izvan njega i to je ono najbitnije, a može se i reći da su već sada sa nepunih 13 godina starosti prave i odgovorne osobe, a s takvim odnosnom pred njima je blistava nogometna budućnost – istaknuo je između ostalog.

 

Predsjednik Škole nogomet Rudar, Tomislav Sabo na kraju turnira ekipi i treneru je zahvalio na odličnoj borbenosti i promociji Škole nogometa, ali i svim roditeljima koji su financirali smještaj za djecu, a gradu i gradonačelniku Murskog Središća, Draženu Srpaku na sponzorstvu prijevoza autobusom.

Na turniru u Crikvenici sudjelovali  su u raznim kategorijama iz Međimurske županije, uz Školu nogometa Rudar još i Škole nogometa Komet (Prelog), ŠN Sv. Juraj na Bregu, ŠN Sloga (Čakovec) i NA Međimurje.

Tekst i foto: Damir Perhoč

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja