Međimurje Press
Sport+

Proglašenje najboljih biciklista u RH za 2023 g. od strane Hrvatskog biciklističkog saveza

Nakon završetka natjecateljske biciklističke sezone, jučer 16.12.2023. godine, u Zagrebu, na sjednici Hrvatskog biciklističkog saveza – Croatian Cycling Federation, upriličeno je i svečano proglašenje i dodjela nagrada najboljim hrvatskim biciklistima za sezonu 2023.

Tako je pozvan naš Matija Trstenjak iz biciklističkog kluba Mura Avantura, Sveti Martin na Muri, jedini predstavnik iz naše županije, te mu je uručena nagrada za osvojeno treće (3.) mjesto u ukupnom poretku utrka koje su se vozile za hrvatski KUP, a vozile su se tokom 2023. godine u Trogiru, Premanturi, Vodicama, Samoboru, Metkoviću i na otoku Lošinju. Najbolji je bio Fran Bošnjak BBK Šišmiš iz Samobora, a drugi je bio Ivan Okmažić iz BK Makarska.

Matiji je ovo bila prva sezona natjecanja, nakon uspješne juniorske kategorije, u najjačoj ELITE kategoriji, (stariji od 19 godina) i uspio je osvojiti dovoljno bodova za ukupno 3. mjesto uz druge bitne obaveze poput završetka srednje škole, matura i upisa na fakultet, tako da je to potvrda uspješnog nastavaka njegove biciklističke karijere.

Zahvaljujemo svim pokroviteljima koji su ga podržali na njegovom putu do uspjeha i želimo mu još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.  Čestitke !

BK MuraAvantura

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja