Međimurje Press
Sport+

Tisuću posjetitelja uživalo u brzini, sportskim automobilima i adrenalinu

Ovog vikenda, 7. rujna, Automotodrom Grobnik ugostio je preko 700 posjetitelja! Porsche Family Day, događaj koji je privukao zaljubljenike u snagu, dizajn i performanse, pružio je nezaboravno iskustvo. S bogatim programom i raznovrsnim aktivnostima, ovaj je dan bio prava poslastica za sve uzraste, a posebno za ljubitelje Porsche automobila.

Jedan od najimpresivnijih trenutaka bila je nevjerojatna parada Porsche 911 modela, koja je sa stotinu primjeraka oduševila okupljene. Na stazi su se predstavili legendarni modeli 911-ice hrvatskih registarskih oznaka, koji su pokazali zašto je ovaj automobil od samog predstavljanja simbol istinskog sportskog automobila.
„Zajednicu ljubitelja Porsche automobila ne čine samo vlasnici vozila. Porsche je prije svega emocija koja se nalazi u srcima obožavatelja diljem svijeta. Ovim događajem htjeli smo svima dati priliku da zajedno s nama slave kultni model koji budi toliko uzbuđenja, veselja i uspomena svim generacijama“, rekao je Vedran Prasnikar, direktor društva Porsche Inter Auto.

Cijeli događaj bio je u znaku 911-ice pa su ovom prilikom predstavljene i najnovije varijante vozačke ikone, s posebnim naglaskom na 911 GTS kojeg su, među prvima u svijetu, posjetitelji mogli vidjeti na Porsche Family Day-u.

Posjetitelji su također imali priliku sudjelovati u raznim vozačkim izazovima okušavajući svoju spretnost za volanom dok su najmlađi uživali u animacijama, kreativnim radionicama i vožnjama na simulatorima.


Porsche Family Day ne samo da je donio uzbudljiv dan pun vozačkih izazova i zabave, već je još jednom podsjetio zašto je Porsche sinonim za izuzetnu sportsku eleganciju, tehnologiju, i najvažnije, tradiciju. Porsche nije samo automobil već predstavlja ostvarenje snova koje zajedno sanjamo već više od 75 godina.

Paola Osrečki

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja