Međimurje Press
Sport+

ŽRK ZRINSKI NASTAVIO SA PRIPREMAMA

Priopćenje ŽRK Zrinski – nemamo prostor za treninge, ali ni utakmice!

Za nas su novogodišnji blagdani morali brzo završiti jer već 17. siječanja nastavlja se prvenstvo utakmicom protiv aktualnog prvaka države Lokomotive na našem parketu (utakmica je trebala biti 13., ali je odgođena zbog europskih obveza Lokomotive). S prvim danima Nove godine ponovno se aktualizirao problem dvorana. ATON je zatvoren, u dvorani Graditeljske škole igra se zimsko nogometno prvenstvo, a mi se moramo pripremati za nastavak sezone. 21. siječnja natjecanje u državnim ligama nastavljaju i naše mlađe dobne skupine za koje još ne znamo gdje će trenirati.

Seniorskoj ekipi ovaj nam je tjedan uskočio DG Sport i unatoč popunjenosti termina uspio nas ugurati u raspored. U petak putujemo u Sesvete na prijateljsku utakmicu (najviše zbog toga što doma nemamo dvorane za trening). Drugi tjedan seniorke će vjerojatno moći trenirati u dvorani Graditeljske škole dok naša druga ekipa, te generacije U-15 i U-17 i dalje ostaju bez treninga. Grad, Županija kao i pripadajuće sportske zajednice obavještene su o problemu i ostaje nam se samo nadati da će se problem što prije riješiti.

U ovim trenucima naš rukomet piše lijepu sportsku priču. Muški rukometni klub je najozbiljniji kandidat za Premier ligu, naše cure drže se u samom vrhu ljestvice i sanjaju svoj europski san, no bojimo se da bez adekvatnih uvjeta gornji rezultatu nemaju puno smisla.

Kristijan Maciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja