Međimurje Press
Najave

Filmovi koje možete pogledati u Domu kulture Prelog!

DOM KULTURE PRELOG

27. i 28.12.2021., PONEDJELJAK I UTORAK U 17 SATI

  • Spider Man: Put bez povratka (Spider Man: No Way Home)

SF, akcija; Uloge: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Priyanka Chopra, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Jada Pinkett-Smith

Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

27. i 28.12.2021., PONEDJELJAK I UTORAK U 20 SATI

  • Matrix: Uskrsnuća (The Matrix Resurrections)

Komedija; Uloge: Dermot Mulroney, Hayley Orrantia, Janel Parrish

Kultna franšiza je napokon dobila svoj nastavak. Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, očaralo je gledatelje daleke 1999. godine. Takva simulirana stvarnost oduševila je impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju. Matrix će svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisiliti na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja