Međimurje Press
NajaveNekategorizirano

Uspješno održan V. IPA moto susret!

Nakon četiri dana, i ponešto noći, završio je V. IPA moto susret u organizaciji klubova IPA Međimurje i IPA Varaždin. U restoranu Bedem u Čakovcu, okupili su se na kraju sudionici moto susreta, uzvanici i vrijedni članovi kluba!

Pozdravnim riječima, predsjednik Hrvatske sekcije, Miljenko Vidak , pred. IPA Varaždin, Siniša Habek i predsjednik  IPA Međimurje, Darko Dragičević, istaknuli su zahvale svim učesnicima na sudjelovanju, zaželjeli da se tradicija održavanja nastavi i da svi sretno stignu kući.
Proglašeni su pobjednici u igri moto alka, koja se održala na moto stazi Rauš u Novom Marofu. U pojedinačnoj konkurenciji pobijedio je Vitomir Golusin iz IPA Bezbednost Beograd, dok su u paru pobijedili Marija Dogazanski i Igor Jovanovski iz IPA Makedonija! Za najduži put kod dolaska na motorijadu, priznanje je dobio Juan Antonio Ramirez Perez iz Španjolske, 2200 km.
Priznanja su uručena svim klubovima koji su sudjelovali, iz 10 zemalja Europe i Balkana. Isto tako uručena su priznanja i zaslužnim poduzećima i osobama koji su poduprli organizaciju. Tradicionalno su se klubovi međusobno darivali. Riječi pohvale upućene su svima koji su sudjelovali u organizaciji moto susreta i koji su mjesecima vrijedno pripremali i na kraju odradili svaki detalj! DJ David Mašić odabranim repertoarom odredio je završni party!
U četiri dana 110 sudionika, obišla su prekrasne krajeve Međimurske županije – Čakovec (Centar za posjetitelje EMM),  Peklenica (izvor nafte), Mursko Središće, Štrigova (Crkva Sv. Jeronima), Žabnik (Mlin i najsjevernija točka u RH), Prelog, Accredo centar u Zasadbregu, Muzej oldtimera Šardi u Selnici, vinske kuće Tomšić i Kossi, te u Varaždinskoj županiji grad Varaždin, Ludbreg, Novi Marof, moto stazu Rauš u Novom Marofu, dvorac Trakošćan i vinsku kuća Šafran u Brezničkom Humu.
Podrška MUP-a, PU međimurske i PU varaždinske, IPA Sekcije Hrvatske, Međimurske županije, Grada Čakovca, drugih gradova i općina, poduzeća, ustanova i pojedinaca te partnera agencije Rudi travel iz Čakovca, potvrdila je da je organiziran značajan događaj kojim se na svjetskoj razini promovirala Hrvatska, Međimurska i Varaždinska županija te IPA Hrvatska sekcija!
Hvala svima! SERVO PER AMIKECO!
IPA Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja