Međimurje Press
Policija

Čakovečki policajac izvan službe spriječio 21-godišnjakinju u krađi

Djevojka je iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Čakovcu ukrala slatkiše, parfeme i dr. proizvode, a u dovršenju krađe spriječio ju je čakovečki policajac izvan službe

Jučer, 26. kolovoza u 11 sati u čakovečkom trgovačkom centru u Svetojelenskoj ulici, policijski službenik Policijske postaje Čakovec koji je u tom trenutku bio izvan službe, spriječio je 21-godišnjakinju u krađi. Naime, djevojka je iz trgovine ukrala slatkiše, parfeme i dr. proizvode, a u dovršenju krađe spriječio ju je čakovečki policajac. Prilikom izlaska iz trgovine zadržao ju je do dolaska službujućih kolega.

Policijski službenici oduzeli su od 21-godišnjakinje ukradene predmete u vrijednosti više desetaka eura te ih vratili djelatnici oštećene trgovine.

Provalnik iz zamrzivača ukrao razne prehrambene proizvode

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Jučer, 26. kolovoza oko podneva u Hlapičini, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je iz zamrzivača ukrao razne prehrambene proizvode. Materijalnu štetu 42-godišnja vlasnica procijenila je na nekoliko stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja