Međimurje Press
Policija

Pas mješanac ugrizao djelatnicu pošte!

Štefanec

Vlasnici psa zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršajnim nalogom izrečena je novčana kazna u iznosu od 200 eura.

Jučer, 8. kolovoza oko 14 sati u Štefancu, na parkiralištu u Ulici braće Radića, pas mješanac zbog propuštenog nadzora 42-godišnje vlasnice, ugrizao je za nogu 25-godišnju djelatnicu Hrvatske pošte.

Ozlijeđenoj 25-godišnjakinji hitna medicinska pomoć pružena je na samom mjestu događaja te je pritom utvrđeno da je u događaju lakše ozlijeđena.

Vlasnici psa zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršajnim nalogom izrečena je novčana kazna u iznosu od 200 eura.

U Nedelišću 66-godišnjak automobilom udario u zid kuće

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policija2.jpg

Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati

Jučer, 8. kolovoza nešto poslije 12 sati u Nedelišću, 66-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Martina Viljevca te je iz trenutno neutvrđenog razloga automobilom skrenuo izvan kolnika na nogostup, gdje je prednjim dijelom vozila udario u zid obiteljske kuće.

Ozlijeđeni 66-godišnji vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Nakon utvrđivanja svih okolnosti slijedi pravna kvalifikacija opisanog događaja.

Zbog upućenih prijetnji socijalnim radnicama 31-godišnjak završio u pritvoru

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/lisice.jpg

Osumnjičeni je u prostorijama Hrvatskog zavoda za socijalni rad, prijetio djelatnicama Područnog ureda Prelog

Preloški policajci dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom s područja grada Kutine (Sisačko-moslavačka županija) utvrdili su kako je počinio kazneno djelo prijetnje.

Sumnja se kako je u ponedjeljak, 7. kolovoza ove godine nešto poslije 14 sati u Prelogu, prostorijama Hrvatskog zavoda za socijalni rad, prijetio djelatnicama Područnog ureda zbog obavljala poslove iz njihove domene rada, a koji su uključivali postupak provedbe mjera obiteljsko-prave zaštite prema članovima obitelji osumnjičenog.

Protiv 31-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave  međimurske.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja