Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za 18.kolovoza!

Srijeda, 18. kolovoza 2021. godine

TEŠKA KRAĐA

Provala u skladište

U razdoblju od 16. do 18. kolovoza 2021. godine u Čakovcu, Ulici Tome Bratkovića, nepoznati počinitelj je provalio u skladište tvrtke odakle je ukrao akumulatore.

Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

Najave preventivne akcije „Ne ostavljajte djecu samu u vozilima!“

U petak, 20. kolovoza 2021. godine u vremenu od 9,00 do 12,00 sati na parkirališnim mjestima na području Grada Čakovca policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provodit će aktivnosti preventivne akcije „Ne ostavljajte djecu samu u vozilima!“

Prilikom obilaska parkirališnih mjesta policijski službenici će sudionike u prometu osvješćivati te upozoravati o rizicima i opasnosti ostavljanja djece u vozilima. Tom prilikom dijelit će preventivne letke koje je izradilo Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, a koji sadrže preporuke stručnjaka kao i kaznene odgovornosti.

DOPUNA INFORMACIJE

Policijski službenici PPRP Čakovec provodili aktivnosti preventivne akcije „Zaustavljanje i parkiranje, kada i kako?“

U srijedu, 18. kolovoza 2021. godine od 8,00 do 12,00 sati na parkirališnim mjestima u Gradu Čakovcu policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provodili su aktivnosti iz preventivne akcije „Zaustavljanje i parkiranje, kada i kako?“.

Više na internetskim stranicama PU međimurske, OVDJE .

POLICIJSKI SLUŽBENIK

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja