Međimurje Press
Policija

Pu međimurska izvješćuje o događajima posljednjih 24 sata!

Provaljeno u trgovinu i garažu  

1) Tijekom noći, 17. rujna 2021. godine u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu odakle je ukrao veću količinu ručnih satova.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

2) U noći s 15. na 16. rujna 2021. godine u Vugrišincu, na dvorištu obiteljske kuće  nepoznati počinitelj provalio je u garažu, odakle je ukrao traktor s ključem u bravi i radni stroj.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA S OZLIJEĐENIM OSOBAMA

 Prometna nesreća između Slemenica i Zasadbrega

Jučer, 16. rujna 2021. godine oko 20 sati i 55 minuta na cesti između Slemenica i Zasadbrega dogodila se prometna nesreća u kojoj 44-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, vozilom se nije kretao uz desni rub kolnika obilježene prometne trake.

Zbog toga je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 17–godišnjak. Od siline udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. Nakon udara motocikl se prevrnuo, a vozač pao u cestovni jarak.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač osobnog automobila i motocikla prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, dok će se težina ozljeda zadobivenih u nesreći naknadno okvalificirati.

Cesta je u vremenu od 21,10 do 23,10 sati bila zatvorena za promet koji se odvijao obilaznim pravcima, dok su požar na vozilu ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žiškovec.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja