Međimurje Press
Policija

Vijesti Pu međimurske!

KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Mlađi maloljetnik osumnjičen za krađu torbice

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je mlađi maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako se u petak, 2. rujna ove godine nešto poslije 10 sati u Domašincu, Ulici Martina Pušteka, vozeći na bicikli približio 77-godišnjakinji, koja je također upravljala biciklom te joj iz košarice montirane na prednjoj strani bicikla, ukrao torbicu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice. Materijalna šteta procijenjena je na oko 3.500 kuna.

Prema osumnjičenom mlađem maloljetniku podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

OŠTEĆENJE TUĐE STVARI – DOPUNA INFORMACIJE

Preloški policajci razriješili slučaj oštećenja sustava video nadzora javnih površina u Kotoribi 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je stariji maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se kako je u subotu 13. kolovoza ove godine u kasnim večernjim satima u poduzetničkoj zoni u Kotoribi, oštetio sustav video nadzora javnih površina. Tom prilikom oštećena je kamera montirana na stup javne rasvjete i razvodni ormar za smještaj opreme. Materijalna šteta procijenjena je na oko 6.500 kuna.

Prema osumnjičenom starijem maloljetniku podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

INFORMACIJA

Novo radno vrijeme Policijske uprave međimurske

Obavještavamo građane da će radno vrijeme Policijske uprave međimurske od 1. listopada 2022. godine (u primjeni od ponedjeljka, 3. listopada) biti od 7:30 do 15:30 sati.

Napominjemo, kako će se stranke na referadama upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave međimurske u Čakovcu te u Policijskoj postaji Prelog primati od 7:30 do 15 sati, osim utorkom kada će se stranke primati od 9 do 16.30 sati.

Ujedno, stranke na referadama upravnih poslova u Policijskoj postaji Mursko Središće primat će se utorkom od 9 do 16:30 sati i četvrtkom od 7:30 do 15 sati.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK                                                                                                               

Glasnogovornik   Radovan Gačal

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja