Međimurje Press
Općine

ČESTITKA POVODOM BLAGDANA OD NAČELNIKA OPĆINE MALA SUBOTICA

Drage mještanke i mještani, na kraju godine želim uputiti zahvalu svim pojedincima i udrugama koji su tijekom ovih nesigurnih vremena dali sve od sebe da za svoje obitelji, sumještane i širu zajednicu stvore što bolje uvjete za življenje i svojim su djelovanjem, upornošću i predanošću pravi primjer i inspiracija drugima.

Zajedno kreiramo budućnost naše općine i potičemo jedni druge da budemo bolji, brži, spretniji, kreativniji, zadovoljniji. Nikad ne smijemo zaboraviti i na naše najranjivije članove našeg društva, na našu djecu i starije osobe kojima ponekad jedna lijepa riječ znači više od svega. Iskoristite ovo blagdansko vrijeme i učinite dobro djelo, ispunite se zadovoljstvom i radošću i spremno zakoračite u novu godinu. Znam da velik dio Vas živi skromno u kršćanskom duhu, drži se pravila, uvijek je spreman pomoći svom bližnjem i cijeloj našoj zajednici i ja, kao vaš načelnik, upravo zbog vas nikad ne gubim nadu u bolje sutra.

U toj nadi da zajedničkim razmišljanjem i snagama uređujemo našu Općinu da postane ljepša i bolja, upućujem Vam svima čestitke povodom blagdana u želji da ih provedete u miru i blagostanju u toplini svog doma i uz svoje najbliže. Sretan Vam Božić.

Svim žiteljima Općine želim sretnu 2024. godinu ispunjenu osobnim i poslovnim zadovoljstvom, sa što manje stresa te što više radosnih trenutaka.

Vaš načelnik

Valentino Škvorc

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja