Međimurje Press
Općine

Poklon bonovi umirovljenicima s područja Općine Selnica povodom uskrsnih blagdana

Umirovljenicima s područja Općine Selnica koji primaju mirovinu/e do 300,00 eura, povodom uskrsnih blagdana dodijelit će se poklon bon u vrijednosti od 60,00 eura. Umirovljenicima s područja Općine Selnica koji primaju mirovinu/e od 300,01 eura do 500,00 eura, povodom uskrsnih blagdana dodijelit će se poklon bon u vrijednosti od 45,00 eura. Osobe koje ostvaruju pravo na poklon bon povodom uskrsnih blagdana na način utvrđen u članku 1. ove Odluke, dužni su dostaviti obrazac Izjave o visini mirovine i potvrdu o visini posljednje mirovine.

______________________

Poštovani umirovljenici s područja Općine Selnica,

ove godine smo povodom uskrsnih blagdana za vas pripremili poklon BONOVE. Za ostvarivanje prava na BON potrebno je ispuniti obrazac u nastavku i priložiti zadnji odrezak od mirovine. Prijaviti se mogu svi kojima mirovina ili ukupne mirovine iznose do 500,00 eura.

Dokumentacija se prikuplja od 26.2. do 11.03.2024. (ponedjeljak) isključivo elektronski na mail: opcina.selnica@gmail.com ili se ostavlja u sandučiću koji je postavljen kod općinskog ureda. Naknadne prijave više nećemo zaprimati.

Zamolite svoje ukućane ili susjede da vam pomognu kod ispunjavanja i slanja dokumentacije. U slučaju potrebe možete nazvati i nas na broj telefona 861-344.

BONOVI ĆE SE DIJELITI 14.03. i 21.03. U PROSTORIJAMA UDRUGE UMIROVLJENIKA (Trg sv. Marka 2, Selnica) od 9:00-12:00 sati.

Lijep pozdrav svima!

Načelnik Općine Selnica

Ervin Vičević

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja