Međimurje Press
OpćineUdruge

Proslavljen Dan žena u Stanetincu

Udruga žena Stanetinec u nedjelju, 10. ožujka pripremila je bogat kulturno – umjetnički program u kojem su nastupili: Područna škola Stanetinec, Folklorno društvo Obrež, Tamburaški sastav „Podrumari“, August Dvanajščak, Karlo Novak Posavec i Srećko Kotnik te Udruga žena Stanetinec s predstavom „Vinski pajdoši“ autora Stjepana Škvorca.

Na kraju programa okupljenima se obratio i načelnik Općine Štrigova Stanislav Rebernik koji je izrazio veliko zadovoljstvo i ponos da se više od deset godina održava priredba u Stanetincu povodom Dana žena.

Svim ženama čestitam njihov dan, Dan žena. Ovdje biti danas kao i proteklih godina je nešto se ne smije propustiti, to je nešto što je odmor za dušu, zaborav za sve probleme i zato čestitam od srca svima vama koji do posljednjeg mjesta popunite ovaj vatrogasni dom, a još više čestitam onima koji organiziraju i pripremaju program koji smo danas gledali, a to je prije svega Udruga žena Stanetinec. Danas smo gledali program kojeg se ne bi postidjele vidjeti i neke druge pozornice, na način da je šteta da se samo jednom ovo ovdje događa. Prije 115 godina prvi se put obilježio Dan žena – možemo reći – da, to je nešto što se mora obilježavati. Zbog toga, od srca vam čestitam vaš dan i vidimo se dogodine na istom mjestu! – rekao je štrigovski načelnik Stanislav Rebernik.

Nakon kulturno – umjetničkog programa, Udruga žena Stanetinec počastila je sve prisutne dok se za dobru atmosferu pobrinuo Tamburaški sastav „Podrumari“.

Bravo za žene iz Stanetinca!

Matej Ščavničar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja