Međimurje Press
Općine

ODLUKOM NAČELNIKA OPĆINE FRANJE LEHKECA USKRSNICE SVIM UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA OPĆINE STRAHONINEC

Povodom uskršnjih blagdana Općina Strahoninec isplatiti će jednokratnu novčanu naknadu – „uskrsnicu“  u visini od 40 € svim umirovljenicima i osobama starijim od 75 godina koji ne ostvaruju pravo na mirovinu s prebivalištem na području Općine Strahoninec.

Korisnici kojima je isplaćena božićnica u 2023. godini na isti će način dobiti i uskrsnicu, bez potrebe ponovnog dostavljanja dokumentacije.

Također, ovim putem pozivamo sve mještane koji su u međuvremenu stekli status umirovljenika ili navršili 75 godina života te korisnike kod kojih su se promijenili podaci za isplatu uskrsnice  da dostave Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Strahoninec potrebnu dokumentaciju (kopiju rješenja o mirovini, odrezak mirovine ili kopiju članske iskaznice Udruge umirovljenika, kopiju osobne iskaznice i podatke o računu na koji će se isplatiti novčana naknada). Ukoliko netko od umirovljenika nije u mogućnosti sam donijeti dokumente isto mogu učiniti članovi obitelji ili poslati na e-mail info@strahoninec.hr do 20. ožujka 2024. godine.

Općina Strahoninec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja