Međimurje Press
Općine

Danas je potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i dogradnji Dječjeg vrtića Potočnica Mala Subotica

U prostorijama Općine Mala Subotica danas je potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i dogradnji Dječjeg vrtića Potočnica Mala Subotica.

Ugovor su potpisali načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc i direktorica tvrtke Đurkin d.o.o. Maja Đurkin Međimurec.

-Odlučili smo se za dogradnju s obzirom da je naš vrtić u potpunosti popunjen te smo podnijeli zahtjev u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava NPOO.C3.1. R1.I1.01 Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv. Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nadležno tijelo u postupku odabira projekta pozitivno je ocijenilo našu prijavu pa sam s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije 21. veljače 2023. godine potpisao  Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Dogradnjom vrtića dobit ćemo 2 nova boravka za jasličke skupine. – istaknu je načelnik Škvorc.

Ukupna vrijednost svih ugovorenih radova za dogradnju vrtića iznosi 791.263,01 eura. Projekt će se financirati  iz Mehanizma za oporavak i otpornost, a Općini Mala Subotica kao korisniku dodijelit će se bespovratna sredstva u iznosu 324.905,43 eura što je ujedno i najviši mogući iznos sufinanciranja.

Općina Mala Subotica

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja