Međimurje Press
Showtime

Učenica Chriztel Reneae Aceveda u finalu Supetalenta

OVOGODIŠNJA POBJEDNICA MALOG MEFA, VEČERAS U FINALU SUPERTALENTA

Finale jubilarne desete sezone Supertalenta je pred vratima, a 12 najboljih natjecatelja će danas, u nedjelju, 24. prosinca odmjerit snage u spektakularnoj završnici ovog talent showa. Posljednja emisija donosi najatraktivnije i najzabavnije točke u cijeloj sezoni, a talentirani finalisti stat će na pozornicu posljednji put ne bi li svojim nastupima uvjerili žiri i gledatelje da upravo oni zaslužuju vratiti se kući s titulom supertalenta. Upravo je jedna između tih 12 natjecatelja i učenica Glazbene škole u Varaždinu, Chriztel Reneae Aceveda.

Chriztel je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri, a od ove je godine i polaznica prvog pripremnog razreda Glazbene škole u Varaždinu, smjer solo pjevanje, u klasi poznate mezzosopranistice i glazbene pedagoginje, nastavnice Blanke Tkalčić, mag. art. Izvedbom tradicionalne međimurske pjesme ujedinila je publiku i osvojila žiri koji ju je direktno poslao u finale showa.

„Ona je zaista jedna posebna, čista duša i svaka nastava s njom je uistinu posebna“, naglasila nam profesorica Tklačić. Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati tri najbolje točke, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će svojim glasovima među njima izabrati pobjednika desete sezone.

Vjerujemo kako će danas svojim nastupom Chriztel još jednom osvojiti srca publike diljem Hrvatske, a vi ne propustite svoj glas dati upravo našoj Chriztel.

Sanja Buhin

Vezani članci

1 komentar

Zvonko 25. prosinca 2023 at 0:23

Čestitam Božić i sve najbolje tebi.i tvojima najblizima

Odgovor

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja