Međimurje Press
Općine

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za načelnika Općine Selnica Ervin Vičević

U prostorijama Društvenog doma Stara škola u Selnici u poslijepodnevnim satima održano je predstavljanje kandidata za načelnika Općine Selnica na skorašnjim lokalnim izborima.

Svoju kandidaturu je objavio sadašnji načelnik Ervin Vičević koji je prije par mjeseci pristupio članstvu u stranku HDZ. Uz njega danas su na predstavljanju podršku došli dati  Drago Bohnec ispred HSS-a, Miljenko Vrančić i Ivan Levačić dosadašnji vijećnici u općini, gradonačelnik grada Mursko Središće Dražen Srpak i Nikola Hren kandidat HDZ za zamjenika župana.

Vičević je u svom obraćanju naveo neke projekte koji su odrađeni u njegovom mandatu, ali i one koji će uslijediti. Govorio je o gradnju stambeno-poslovne zgrade i velikog interesa za izgradnju, najavio je projekt gradnje Kampa Selnica i netom završene razgovore u Ministarstvu turizma kako bi se izgradio do kraja kroz dvije, tri godine. Uskoro se očekuje i natječaj mjere 7.4.7.2 . za gradnju ceste Gornji Zebanec u vrijednosti 8 milijuna kuna. Najveći problem ostaju neasfaltirane nerazvrstane ceste koje se rješavaju sporo i rekonstrukcija niskonaponske mreže, a zna se da je HEP prošle godine počeo ozbiljno ulagati u Selnicu, izgradnjom dvije trafostanice u Bukovcu i Merhatovcu. Sve to na korist mještana općine koji će živjeti u urbanom okruženju. kako je rekao, ponosan je na svojih osam godina u funkciji načelnika.

Miljenko Vrančić napustio je Reformiste i rekao kako u Selnici nikad mještani nisu podržali SDP, a on je čuo kako će upravo Reformisti glasovati za tu stranku. Podržavam Vičevića, kako je rekao, jer je kvalitetan čovjek koji puno radi na dobrobit općine.

Dražen Srpak ustvrdio je da su Mursko Središće i Selnica posebno povezani još iz prošlosti. Važno je da se Selnica razvija tempom kojim je krenula. Veliki projekti ovdje zaista su vidljivi i s njima se može malo koja općina usporediti. Posao načelnika traži upornost, znanje, ali i podmetanje leđa, mora se biti uporan i okupljati, a ne razdvajati ljude. Vičević ima sve te kvalitete i zato mu poručujem želju za uspjehom i novim mandatom uz rudarski pozdrav – Sretno!

Nikola Hren ispred općinskog Odbora rekao je kako je na tom odboru Ervin Vičević jednoglasno izabran kao kandidat za načelnika općine. Dosadašnjim radom se dokazao i pokazao da hoće i može raditi na dobrobit općine. Od kada je na čelu općine Selnica doživljava neprestani napredak i pomaci se vide na svakom koraku. Sanirao je veliku proračunsku rupu kada je preuzeo mandat načelnika. Siguran sam da će sve to mještani općine to prepoznati i glasovati za njega.

(rd)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja