Međimurje Press
Županija

Potpisan sporazum o sponzorstvu projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022.

Čakovečka Vajda d.d. prvi je partner projekta Međimurje-Europska regija sporta 2022.

U prostorijama Mesne industrije Vajde d.d. danas je potpisan tripatitni sporazum o sponzorstvu projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022. Ugovor  o sponzorstvu potpisali su župan Međimurske županije Matija Posavec, dopredsjednik Zajednice sportskih udruga i Saveza Međimurske županije Mario Vukoja i predsjednik uprave Vajde Čakovec Alen Kajmović. 

Potpisivanju je nazočio i ustoličeni ambasador projekta gimnastičar Filip Ude.

 

 

Ovo sponzorstvo za Vajdu predstavlja nastavak tradicije koju ova tvrtka vodi već duži niz godina. Europa je Međimurju dodijelila kao prvoj u Hrvatskoj titulu regije sporta. Rezultat je to izvrsnosti međimurskih sportaša. Vajda prepoznaje te vrijednosti na primjeru Filipa Udea uz koji stoji već više godina i onda kada mnogi nisu vjerovali u njega. Od prvog trenutka kada je prezentiran projekt i dana idejna skica događanja, bilo je jasno da ćemo financijski poduprijeti isti, ali i sudjelovati u njemu – rekao je tom prilikom Alen Kajmović.

Mario Vukoja pak je dodao kako ovim projektom Međimurje dobiva novu vrijednost u sportskom i turističkom sadržaju, dok je župan Posavec istaknuo vrijedne poslovne rezultate Vajde u sklopu grupe Pivac, ali i veliku društveno odgovornost koju pokazuju u zajednici. Zahvalio se na ovoj gesti pomoći projektu koja je od Europske komisije dodijelila Međimurju, što će rezultirati kvalitetnoj prezentaciji i brendiranju te visokoj vrijednosti Međimurske županije.

Dodajmo na kraju da je vrijednost danas potpisanog ugovora 100.000 kuna.

(rd)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja