Međimurje Press
Gospodarstvo

Studijsko putovanje u Poreč

U svjetlu korona krize, kao i posljedica koje je ostavila i duboko ostavlja na hrvatsko gospodarstvo, napose poduzetništvo u žena, Poduzetnica.hr poziva medijske pokrovitelje  na studijsko putovanje  u Poreč- Grad prijatelja ženskog poduzetništvau utorak, 06. listopada 2020.

Polazak iz Zagreba u 07:30 sati (parkiralište Plodina – kod sportske dvorane Arena / Lanište)

Polazak  iz Rijeke u 10:00 sati (Vrata Jadrana)

Kako bismo Vas upoznali sa svime što smo napravili u proteklih pet i pol godina  rada na jačanju i razvoju poduzetništva posebice žena, ali i kroz učinkovitu suradnju s četrnaest Gradova – prijatelja ženskog poduzetništva, te tri županije.

Molimo Vašu prijavu sudjelovanja na studijskom putovanju u Poreč najkasnije do nedjelje, 04. listopada do 12 sati na mail: info@poduzetnica.hr, ili mobitel: 099 8141 474

Svi sadržaji puta, kao i hrana te ostale potrepštine za neometani medijski rad u cijelosti su osigurani zahvaljujući Zakladi Konrad Adenauer, Centru poduzetnica, Gradu Prelogu te Gradu Poreču.

U nadi da ćete nas medijski popratiti i podržati kao i žene u poduzetništvu koje se grčevito, ali hrabro bore za tržišni opstanak u uvjetima gospodarske krize izazvane pandemijom.

Zrinka Peharec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja