Međimurje Press
Udruge

Božićno-novogodišnje okupljanje bivših ratnika- inženjeraca

U prostoru Ribičkog društva Palinovec, na tradicionalnom Božićno-novogodišnjem druženju okupili su se sa svojim obiteljima veterani 34. inženjerijske bojne iz Čakovca

Uz raznoliku ponudu jela i pića, te raznih domaćih specijaliteta uz pozitivne emocije prisjetili su se lijepih trenutaka koje su proživjeli učestvovanjem na brojnim događanjima koje je organizirala Udruga tijekom tekuće godine. Predblagdansko raspoloženje, zajedništvo, ljubav i dobre želje nadahnuli su mnoge sudionike ovog događaja na humanitarno djelovanje s ciljem uljepšavanja teških trenutaka naših sugrađana.

Ovakvim događanjima potiču važnost zajednice i podrške prema onim članovima našeg društva kojima je ona potrebna. I ove, kao i prijašnjih godina, predstavnici Udruge veterana 34. inženjerijske bojne obići će svoje bolesne prijatelje kojima ne mogu ublažiti bol, ali će pokazati  da su tu, da nisu zaboravljeni i da imaju njihovu potporu. Uz riječi utjehe darovat će ih i  skromnim darom.

Božićnu čestitku uz najljepše želje u novoj 2024. godini svim prisutnima uputio je predsjednik Udruge Dragutin Remenar darujući svakog člana prigodnim poklonom.

 

Ugodno druženje u odličnoj atmosferi trajalo je do kasnih noćnih sati za što su zaslužni gospoda Franjo Jančec, Miljenko Fileš, Božo Žvorc, Čanadi Ivan, Kenđelja Mijo, Halić DarkoPredrag Jurčec  kojima se Udruga najljepše zahvaljuje.

(DR)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja