Međimurje Press
Humanitarno

“Dobro srce za Manirelu”

Obraćam vam se u ime g.Safeta  Oršuš  koji se nalazi u veoma teškoj situaciji sa kcerkom Manirelom ( 8 god) koja boluje od maligne bolesti  (karcinom)na mozgu ( 4. stadij ) te je sada u bolnici na kemoterapijama u Institutu za tumore Zagreb(Sveti Duh, Ilica 197) U bolnici je vec 2 mjeseca, a sa njom je i otac u boravku bolnice.
Ovim putem Vam se obraćam da im pomognemo u liječenju malene Manirele  izvan nase države .
U razgovoru sa doktorom Filipom Jadrijević Cvrde iz Instituta za tumore Zagreb mi je receno da ukoliko budu klinike iz inozemstva smatrali da je pacijent Manirela Oršuš prikladan kandidat za testiranje ove bolesti da će klinika iz inozemstva poslati cijeli troškovnik, mjesto testiranja i vremenski period kada bi trebala pacijentica Manirela Oršuš otputovati u kliniku za testiranja.
Roditelji  pacijentice su voljni da se testiranje provodi u inozemnim klinikama čim se za to ukaze prilika i poziv. Takodjer je dr.Filip u razgovoru napomenuo da se zasad još točno ne zna kada i gdje bi trebala pacijentica Manirela Oršuš otici na klinicka testiranja, sve dok se klinike iz inozemstva ne jave da li je prikladan kandidat za daljnje testiranje…
U svakom slučaju nije isključena mogućnost daljnjeg liječenja i testiranja .
Ja sam samoinicijativno pokrenula grupu “Dobro  srce”-za Manirelu- gdje prikupljamo pomoć za nju.
Takodjer sam ja kao organizator humanitarne akcije podnijela zahtjev (03.01.2022.) putem aplikacije Humanitarna akcija koji je unesen u sustavu i čekamo riješenje od nadležne lokalne uprave.
Prema zakonu o humanitarnoj pomoći smo postupili tako da smo otvorili i račun na nositelja člana obitelji ,njezine majke Radmile Oršoš u kojem sam ja kao organizatorica opunomočena na isti račun .
Broj otvorenog računa u svrhu humanitarne akcije pod nazivom “Dobro srce  -za Manirelu-“
Radmila Oršoš
Piškorovec 78 , 40321 Mala Subotica 
HR8023400093113571137 
Možete me kontaktirat putem ovog meila za daljnju suradnju  i takodjer na moj kontaktni broj:
0953142099
S postovanjem
Romana Hunjak ( organizatorica)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja