Međimurje Press
Udruge

Završena edukacija osmišljavanja i razrade projektnih prijedloga

Predajom projekata udruga na Javni natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga koji su od interesa za Međimursku županiju u području zaštite prava potrošača, zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2024. godini koji je objavila Međimurska županija završen je I. ciklus edukacije i osposobljavanja udruga na temu: “Osmišljavanje i razrada projektnih ideja za potencijalne prijavitelje” u organizaciji Zajednice braniteljskih udruga Međimurke županije u suradnji s ACT Grupom iz Čakovca.

Ponuda i poziv za edukaciju upućena je svim braniteljskim udrugama sa sjedištem u Međimurskoj županiji, a interes su iskazali još Razvojna organizacija zaštite potrošača i Društvo potrošača Međimurja.

Na osposobljavanje i edukaciju su se odazvale tri braniteljske udruge: Udruga veterana inženjerijske bojne domovinskog rata – Čakovec, Krovna udruga veterana 54. samostalne pješačke bojne Međimurske županije i “VETERAN” – društvo branitelja domovinskog rata.

Polučene ocjene projekta s kojima su udruge učesnice osposobljavanja i edukacije javile na javni natječaj od strane Povjerenstva za evaluaciju projekta Međimurke županije, ne temelju kojih će Župan međimurski donijeti Odluku o sufinanciranju projekta će biti indikator uspješnosti provedenog osposobljavanja i edukacije, te naučena lekcija za daljnje osposobljavanje i edukaciju udruga.

Osposobljavanje i edukaciju su uspješno završili

  1. Magdalena Blagus
  2. Josip Kolarić
  3. Vinko Grgić
  4. Zdenko Jančec
  5. Dragutin Barlek
  6. Sanja Keretić
  7. Gordana Lukić

Voditelj osposobljavanja je bio Željko Tomašić, predsjednik ZBUMŽ, a a voditelj i trener edukacije je bio Stjepan Mikec iz ACT Grupe.

Željko Tomašić, mag.ing.aedif

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja