Međimurje Press
Nekategorizirano

Čakovec – provala u zlataru!

Jučer, 6. lipnja 2022. godine oko 3 sata u Čakovcu, Strossmayerovoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u zlataru te ukrao razni nakit. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 TEŠKA KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Maloljetnik osumnjičen za provalu u restoran 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se kako je maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio kazneno djelo „Teška krađa“.

Naime, sumnja se kako je krajem studenoga 2021. godine u Donjoj Dubravi, Ulici 3. travnja, provalio u ugostiteljski objekt, vlasništvo trgovačkog društva sa sjedištem u Donjem Vidovcu. Nakon provale iz raznih prostorija ukrao je novac, smrznuto meso i druge prehrambene proizvode, alkoholna pića te dr. predmete koji se koriste u svakodnevnom radu restorana.

Materijalna šteta prema odštetnom zahtjevu oštećenog trgovačkog društva procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Prema maloljetnom osumnjičeniku podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

INFORMACIJA

  • Javila se vlasnica izgubljenog novca

U ponedjeljak, 6. lipnja 2022. u Nalazni ured Policijske uprave međimurske u Čakovcu javila se vlasnica izgubljenog novca te ga preuzela nakon obavljenih formalnosti.

Zahvaljujemo svim predstavnicima medija na suradnji i pomoći koja je rezultirala pronalaskom vlasnice novca.

Ujedno, zahvalu upućujemo i poštenom nalazniku koji je pronašao novac. Naime, u petak, 3. lipnja 2022. godine u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, pronašao je zaboravljeni novac na bankomatu te odmah o tome obavijestio policiju.

  • Preventivne aktivnosti kontakt policajaca PP Prelog na “Danima šibe i ribe 2022.” 

U nedjelju, 5. lipnja 2022. godine od 14 do 16 sati u Kotoribi na prostoru dječjeg igrališta kod Osnovne škole “Jože Horvata”, kontakt policajci Policijske postaje Prelog povodom održavanja manifestacije “Dani šibe i ribe 2022.”, uspostavili su informativni punkt policije.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK 

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja