Međimurje Press
Političke stranke

HDZ formirao Gradski odbor grada Čakovca na konstituirajućoj sjednici!

U srijedu, 13. siječnja 2021. godine održana je konstituirajuća sjednica Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Čakovca. Sukladno trenutnoj situaciji, sjednica je održana virtualnim putem.

Izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradskog odbora održani su 22. studenoga 2020. godine. Za predsjednika je izabran Tomislav Marković, a za potpredsjednike: Vjeran Vrbanec, Nenad Mekovec i Nikola Pervan.

U Gradski odbor, uz predsjednika i potpredsjednike, izabrani su Miljenko Belović, Magdalena Dovečer, Dorijan Gavez, Lovro Horvat, Darko Jambrović, Zvonimir Jurinić, Goran Kozjak, Aleksandar Roža, Ivančica Somođi, Nataša Tkalčec i Tomislav Vrbanec. Članice Gradskog odbora, po položaju, su i Sunčana Glavak, zastupnica u Europskom parlamentu, te predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski grada Čakovca, Marija Premuš.

Za tajnika Gradskog odbora izabran je Lovro Horvat, a za rizničarku Nataša Tkalčec.

Gradski odbor HDZ-a grada Čakovca spreman je za buduće izazove, te konstruktivno, stručno i odgovorno sudjelovanje u izgradnji i ostvarivanju projekata koji služe našim sugrađankama i sugrađanima.

GO HDZ Čakovec

Lovro Horvat

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja